Lichaam gevonden op straat; politie doet onderzoek

Lichaam gevonden op straat; politie doet onderzoek

Geplaatst op 30 januari 2023, om 10:18 uur

DEVENTER – Maandagochtend is er in Deventer een onderzoek gestart naar een overleden persoon die is aangetroffen langs Het Vlier. De politie en brandweer zijn aanwezig en de omgeving van de straat is afgezet. Volgens politiewoordvoerder Simone van Dijk is het nog te vroeg om te zeggen wat er aan de hand is en houdt de politie alle scenario’s nog open.

De overleden persoon is gevonden op het gras bij Het Vlier, tussen Nettelhorst en Bredenhorst. De vindplaats ligt ongeveer 300 meter afstand van het scholengemeenschap Etty Hillesum Lyceum-Het Vlier. In het afgezette gebied ligt ook een scooter, maar het is nog onbekend of dit iets te maken heeft met de vondst.

Buiten dat de politie onderzoekt wie het is en hoe de persoon is overleden wil de politie er nog niets over kwijt. Het onderzoek is nog aan de gang en de politie vraagt getuigen om eventueel informatie te delen.