Bestuurders filmen ongeluk A12, zo’n tien bekeuringen uitgedeeld

Bestuurders filmen ongeluk A12, zo’n tien bekeuringen uitgedeeld

Geplaatst op 30 januari 2023, om 14:44 uur

UTRECHT– Zo’n tien bestuurders zijn maandag bekeurd door de politie omdat ze hun telefoon vasthielden tijdens het autorijden. Volgens de politie filmden zij een ongeval dat was gebeurd op de A12 in de richting van Den Haag bij knooppunt Oudenrijn. Twee mensen raakten hierdoor gewond.

Ook in de richting van Arnhem gebeurde maandagochtend bij knooppunt Oudenrijn een ongeluk. Het was tijdens de ochtendspits daardoor erg druk rond Utrecht. Rijkswaterstaat adviseerde weggebruikers hun reis uit te stellen. Ook de omleidingsroutes liepen vol.

De A12 in de richting van Den Haag is om 13.30 uur vrijgegeven. De A12 in de richting van Arnhem was sinds 09.00 uur weer geheel begaanbaar.

LEES OOK: Zwaargewonde na ernstig ongeluk op snelweg; beide richtingen dicht

Door: ANP