Appartementencomplex ontruimd vanwege brand

Appartementencomplex ontruimd vanwege brand

Geplaatst op 29 januari 2023, om 08:56 uur

KERKRADE – De brandweer heeft zondagochtend een appartementencomplex in Kerkrade (Limburg) ontruimd nadat er brand was uitgebroken. Ambulancepersoneel heeft een aantal bewoners nagekeken omdat ze rook hadden ingeademd. Een persoon moest naar het ziekenhuis worden vervoerd voor controle, zo meldt de Veiligheidsregio op Twitter.

De brand begon rond 06.00 uur in een appartement op de begane grond aan de Burgemeester Savelberglaan. De brandweer kon het vuur snel blussen. De brand werd opgemerkt omdat een bewoner wakker werd van een rookmelder, aldus de brandweer.

Voor bewoners die tijdelijk niet terug naar hun huis kunnen wordt opvang geregeld. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend.

Door: ANP