Vrouw met speed pedelec ernstig gewond na botsing op stilstaande aanhanger

Vrouw met speed pedelec ernstig gewond na botsing op stilstaande aanhanger

Geplaatst op 27 januari 2023, om 09:33 uur

WILBERTOORD – Een vrouw op een speed pedelec is vrijdagochtend op de Volkelseweg in Wilbertoord (Brabant) ernstig gewond geraakt nadat ze met een geparkeerde aanhanger in botsing is gekomen. De vrouw was op weg naar haar werk toen het ongeluk plaatsvond.

Het ambulance team was snel ter plekke en heeft de vrouw met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is momenteel onbekend, maar het is wel duidelijk dat ze ernstig gewond is. Het mmt, ook wel bekend als de Mobiele Medisch Team, was ook aanwezig en heeft het ambulance team geholpen bij de verzorging van de gewonde vrouw. Het mmt ging echter niet mee met de ambulance naar het ziekenhuis.

De weg is korte tijd afgesloten geweest.

Foto’s: Persbureau SK-Media