Gewonde en twee aanhoudingen bij steekincident

Gewonde en twee aanhoudingen bij steekincident

Geplaatst op 26 januari 2023, om 21:56 uur

ARNHEM – Donderdagavond is er een melding binnengekomen van een steekincident bij het appartementencomplex Tuinpoort op de Tuinstraat in Arnhem. De traumahelikopter werd opgeroepen en de politie hield twee mensen ter plekke aan.

Het incident werd rond 21:15 uur gemeld, waarna de politie met meerdere wagens ter plekke kwamen. Ook twee ambulances en de traumahelikopter werden met spoed opgeroepen. In eerste instantie werd gemeld dat het vermoedelijk om een steekincident ging, of er daadwerkelijk een steekincident heeft plaatsgevonden is nog niet duidelijk en wordt nog onderzocht.

De traumahelikopter werd tijdens het aanvliegen gecanceld en ging retour. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn, is op dit moment nog niet bekend.

foto’s: Persbureau Heitink