Bewoners krijgen schrik van hun leven als auto hun woning inrijdt

Bewoners krijgen schrik van hun leven als auto hun woning inrijdt

Geplaatst op 26 januari 2023, om 08:01 uur

WINTERSWIJK – Op de Kottenseweg in Winterswijk is woensdagavond een auto een woning binnen gereden. De bestuurder sloeg na het ongeval op de vlucht, meldt Hart van Nederland.

De auto raakte door onbekende oorzaak van de weg en reed vervolgens achteruit dwars door de muur van de woning de woonkamer binnen. De bewoners waren op dat moment thuis en kregen de schrik van hun leven. Een van de bewoners is ter controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De bestuurder ging na het ongeval er vandoor richting de Duitse grens. Daar is de man door de politie staande gehouden. Ook de bestuurder was door het ongeval gewond geraakt en is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn auto is in beslag genomen.