Lichaam vermiste scheepswerker gevonden

Lichaam vermiste scheepswerker gevonden

Geplaatst op 24 januari 2023, om 11:34 uur

WASPIK – Op maandagavond is het lichaam van een scheepswerker gevonden, die sinds vrijdag vermist werd in Waspik (Noord-Brabant). De politie meldt dat het onduidelijk blijft hoe hij in het water is gekomen.

De vermissing begon toen de man onderhoud aan een schip pleegde op scheepswerf De Toekomst aan de Dwarsweg. Grootschalige zoektochten, waaronder urenlang zoeken op het water en in de omgeving van de boot, leverden geen resultaten op. Uiteindelijk besloot de politie zondag de zoekactie te staken.

Echter, op maandagavond werd het levenloze lichaam van de scheepswerker aangetroffen in de omgeving waar hij was verdwenen. De politie is nu een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van de scheepswerker.