Twee mannen aangehouden na schietincident bij woning

Twee mannen aangehouden na schietincident bij woning

Geplaatst op 23 januari 2023, om 08:00 uur

HILVERSUM – Bij een woning boven een winkel aan de Stephensonlaan in Hilversum heeft zondagavond een schietincident plaatsgevonden.

Rond 23:30 uur kwam de melding van het schietincident binnen bij de meldkamer. Hierop rukten meerdere politie-eenheden met spoed uit. Ter plekke werd op de stoep voor het winkelpand meerdere kogelhulzen aangetroffen. Niemand raakte gewond.

Na het incident viel de politie een flatwoning binnen tussen de Wirixstraat en de Bonikestraat. Daar werden twee mannen aangehouden. De handen van beide verdachten werden met zakken afgedekt om mogelijke kruitsporen veilig te stellen.

Foto’s: Inter Visual Studio / Jan Peter Otto