Politie staakt grote zoekactie naar 10-jarig meisje in Tilburg

Politie staakt grote zoekactie naar 10-jarig meisje in Tilburg

Geplaatst op 23 januari 2023, om 21:00 uur

TILBURG – De zoekactie naar een 10-jarig meisje in Tilburg is maandagnacht rond 3.00 uur gestaakt, zo meldt de politie dinsdagochtend. Volgens een melder was het meisje in een busje gestapt en de melder had een vreemd gevoel bij de situatie.

Agenten kamden de wijk rondom de Philips Vingboonsstraat uit, maar er zijn geen aanwijzingen gevonden dat het incident daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

De politie meldt dat er drie scenario’s zijn waarop de situatie kan worden verklaard. Het zou kunnen dat de melder het verkeerd heeft gezien en het niet klopt, het zou kunnen dat het meisje bij een goede bekende is ingestapt, of het zou kunnen dat er iets aan de hand is dat niet had gemoeten. Daarom heeft de politie ook uitgebreid onderzoek in de buurt gedaan om er zeker van te zijn dat er niets werd overgeslagen.

foto’s: Toby de Kort