Vrouw die overgoten werd met zuur nu slachtoffer van woningbrand

Vrouw die overgoten werd met zuur nu slachtoffer van woningbrand

Geplaatst op 18 januari 2023, om 12:46 uur

BURGH-HAAMSTEDE – Een woningbrand in de nacht van dinsdag op woensdag aan het Sluispad in het Zeeuwse Burgh-Haamstede is vermoedelijk aangestoken, zegt een woordvoerder van de politie. Niemand was thuis toen de brand woedde.

De woordvoerder spreekt van sterke aanwijzingen dat de brand is aangestoken. De woning is afgelopen nacht “behoorlijk beschadigd geraakt”.

De politie doet onderzoek naar de brand en kijkt ook of er een verband is met een aanval met zuur op de bewoonster van het huis in mei vorig jaar. Zij kreeg op straat een bijtende stof over zich heen gegoten. De politie heeft in deze zaak nog geen aanhoudingen verricht. Destijds zei een woordvoerder dat het vermoedelijk ging om een incident in de relationele sfeer.

Bekijk ook: https://112nederland.nl/2022/05/22/vrouw-overgoten-met-zuur-door-haar-man/

Door: ANP