Drie jongeren aangehouden na steekincident

Drie jongeren aangehouden na steekincident

Geplaatst op 18 januari 2023, om 15:14 uur

DORDRECHT– Drie jongeren zijn dinsdagavond aangehouden na een steekincident op het Vogelplein in Dordrecht. Een 16-jarige jongen uit Dordrecht raakte gewond bij het incident. Hij was aanspreekbaar en is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd.

Even na 21:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De jonge Dordtenaar werd vermoedelijk na een ruzie met een mes verwond, maar was gelukkig aanspreekbaar. Agenten startten direct een onderzoek in de omgeving. Dat leidde tot de aanhouding van drie verdachten van 15, 16 en 16 jaar uit Dordrecht. De neergestoken jongen was een van hen.

Over wat aan het steekincident vooraf ging en wie betrokken zijn, is nog veel onduidelijk. De politie onderzoekt dit. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beelden uit de omgeving van het Vogelplein? Laat het de politie weten via 0900-8844. Anoniem melden kan via: 0800-7000.