Twee uur vertraging na ongeval met meerdere voertuigen op snelweg

Twee uur vertraging na ongeval met meerdere voertuigen op snelweg

Geplaatst op 17 januari 2023, om 16:30 uur

TERSCHUUR – Op de A1 bij Terschuur heeft dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden met meerdere auto’s en een vrachtwagen.

Rond 15:30 uur kwam de melding van het ongeval binnen. Ter plekke vond door onbekende oorzaak een ongeval plaats waarbij meerdere auto’s en een vrachtwagen betrokken waren. Eén persoon raakte gewond en is onder begeleiding van een trauma-arts overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval werd de snelweg tijdelijk afgesloten. Weggebruikers moesten rekening houden met twee uur vertraging. Automobilisten werd geadviseerd om te rijden via Utrecht en Ede (A28 en A12). Rond 16:20 uur werd één rijstrook weer vrijgegeven.

Foto’s: Persbureau Heitink