Drie mannen aangehouden voor overval medewerkers busmaatschappij

Drie mannen aangehouden voor overval medewerkers busmaatschappij

Geplaatst op 16 januari 2023, om 16:58 uur

BERGEN OP ZOOM – De recherche heeft in het onderzoek naar de overval en bedreiging van medewerkers van een busmaatschappij maandag drie verdachten aangehouden.

De mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de overval en ernstige bedreiging van twee medewerkers van het vervoersbedrijf op 1 augustus vorig jaar. Twee gewapende en gemaskerde overvallers waren die maandagochtend het pand aan de Potlodenlaan binnengedrongen en gijzelden onder bedreiging van een vuurwapen twee personen. Na de komst van een derde werknemer sloegen de overvallers op de vlucht.

Aanhouding
De drie verdachten, twee mannen van 20 en 18 jaar uit Amsterdam en een 17-jarige man uit Utrecht zijn in het rechercheonderzoek in beeld gekomen. Zij zijn vanochtend aangehouden. Ze zitten vast voor verhoor. Het onderzoek gaat verder.