UPDATE: Begeleidster doodgestoken in zorginstelling voor jongeren

UPDATE: Begeleidster doodgestoken in zorginstelling voor jongeren

Geplaatst op 15 januari 2023, om 00:12 uur

EMMEN – Bij een steekincident in een pand van jeugdzorginstelling Yorneo in Emmen is zaterdagavond een vrouw omgekomen. De politie Drenthe laat weten dat hulpverlening niet heeft mogen baten en het slachtoffer ter plaatse aan haar verwondingen is overleden. Volgens Dagblad van het Noorden gaat het om de begeleidster.

Het incident vond rond 20.30 uur plaats in de Stationsstraat in Emmen. De politie heeft een persoon aangehouden maar is nog op zoek naar een andere verdachte. Daarvoor werd onder andere een politiehelikopter voor ingezet.

Getuigen of mensen die meer weten over de steekpartij wordt verzocht 112 te bellen en de verdachte niet zelf te benaderen.