Auto belandt in het water: 1 dode en 1 zwaargewonde

Auto belandt in het water: 1 dode en 1 zwaargewonde

Geplaatst op 13 januari 2023, om 08:55 uur

DEN BOSCH – Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag omgekomen door een ongeluk op de Vlijmenseweg in Den Bosch. Hij reed rond 02.30 uur samen met een andere man in een auto die door nog onbekende oorzaak van de weg raakte in de wijk West en in het water belandde.

Duikers van de brandweer hebben de slachtoffers uit de auto gehaald. Beide mannen zijn gereanimeerd. Voor een van de slachtoffers mocht de hulp niet meer baten en overleed ter plekke. het ander slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Bij het ongeluk was voor zover bekend geen ander verkeer betrokken. De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Bart Meesters