Fietsster geschept door auto: vrouw in kritieke toestand

Fietsster geschept door auto: vrouw in kritieke toestand

Geplaatst op 12 januari 2023, om 18:20 uur

ZEVENAAR – Op de kruising Noordeinde met de Lentemorgen in Zevenaar heeft donderdag aan het eind van de middag een ernstige aanrijding plaatsgevonden.  Een fietser is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 17.00 uur gebeurde het ongeluk. Een auto, bestuurd door een ouder echtpaar, heeft hier een fietsster geschept. De vrouw is hierbij ernstig gewond geraakt en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De auto die het ongeluk veroorzaakte, stopte een stuk verderop. Een omstander parkeerde zijn witte auto voor het slachtoffer om te helpen.

Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd om zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te kunnen gaan. De toedracht van het ongeval is voor de politie op dit moment nog onduidelijk.  Getuigen en de inzittenden van de auto, die het heeft veroorzaakt, zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

De kruising is zeker tot 19.00 uur in zijn geheel afgesloten vanwege onderzoek van de politie.