16-jarig vermist meisje weer terecht

16-jarig vermist meisje weer terecht

Geplaatst op 12 januari 2023, om 15:00 uur

RIJSSEN – Het 16-jarige meisje uit Rijssen dat sinds woensdagmiddag vermist was, is weer terecht. Een familielid van het meisje laat weten dat ze ‘gevonden en veilig’ is. De politie bevestigt dat ze in goede gezondheid is aangetroffen.

De politie stelde de afgelopen 24 uur alles in het werk om haar te vinden. Het meisje zou woensdagmiddag in het centrum van Rijssen in een dreigende situatie zijn beland. Ze zou zijn achtervolgd door een onbekende man. Naar haar familie zou ze nog een bericht gestuurd hebben dat ze doodsbang was en kort daarna was ze niet meer bereikbaar.

Het is onduidelijk wat er sinds woensdagmiddag precies gebeurd is. Wel werd duidelijk dat ze mogelijk zelf was weggelopen. Donderdagmiddag bracht de familie naar buiten dat het meisje terecht is. “Namens mij en mijn familie: duizendmaal dank! We zijn zo opgelucht”, laat het familielid weten.