Gezin met drie kinderen vlucht uit woning bij hevige brand: één gewonde

Gezin met drie kinderen vlucht uit woning bij hevige brand: één gewonde

Geplaatst op 8 januari 2023, om 10:26 uur

UDENHOUT – Zaterdagavond heeft er in Udenhout een uitslaande brand in een garage aan een woning plaatsgevonden. Toen de brand uitbrak, was er een gezin met drie kinderen in de woning aanwezig. De hulpdiensten rukten groot uit om de brand te blussen en het gezin te bevrijden.

De brand brak rond 21.40 uur uit in een woning aan de Garstvelde in Udenhout. Al snel sloegen de vlammen om zich heen en stond het huis vol met rook. De brandweer heeft de brand kunnen blussen en het gezin heeft de woning snel kunnen verlaten. Eén van de bewoners is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De schade aan de woning is enorm en het huis is voorlopig onbewoonbaar. De oorzaak van de brand is nog niet bekend en de politie heeft de omgeving afgesloten om onderzoek te doen. Het gezin is opgevangen door buurtbewoners.

Foto’s: Toby de Kort