Auto tegen boom aangetroffen, jongeman (19) overleden

Auto tegen boom aangetroffen, jongeman (19) overleden

Geplaatst op 7 januari 2023, om 09:07 uur

DEURNE – Op zaterdagochtend is er op de Bakelseweg in het Brabantse Deurne een ernstig ongeval gebeurd waarbij een 19-jarige is omgekomen. Volgens de politie is een automobilist in een flauwe bocht hard op een boom gebotst.

Rond 07.40 uur werd de hulpdienst massaal gealarmeerd. Een medeweggebruiker trof de auto tegen de boom aan. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen om naar het ongeval te komen. Echter mocht alle hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer ter plekke aan de verwondingen.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. De weg zit tot zeker 10.00 uur dicht voor het verkeer.

Foto’s: Harrie Grijseels