Zes personen aangehouden voor poging doodslag en mogelijke vrijheidsbeneming

Zes personen aangehouden voor poging doodslag en mogelijke vrijheidsbeneming

Geplaatst op 5 januari 2023, om 17:35 uur

LEIDEN – Woensdagavond rond 23.15 uur kreeg de politie een melding dat er een gewonde man liep op de Witte Singel in Leiden. Ter plaatse bleek dat de man een woning op de Rijnoever had verlaten nadat hij daar ernstig mishandeld was.

De man moest voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis. De politie heeft zes personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de poging doodslag en mogelijke vrijheidsbeneming. De verdachten zijn allen in verzekering gesteld.

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart naar de gebeurtenissen in de woning aan de Rijnoever en is op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie die het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.