VIDEO: Burgers vast in McDonald’s, deur opengebroken

VIDEO: Burgers vast in McDonald’s, deur opengebroken

Geplaatst op 4 januari 2023, om 14:13 uur

AMSTERDAM – Het was een chaotische nacht voor de McDonald’s aan het Damrak in het centrum van Amsterdam. Klanten die het filiaal wilden verlaten, braken de deuren open omdat ze niet snel genoeg konden vertrekken.

Volgens een woordvoerder van McDonald’s werd de noodknop “opzettelijk en zonder reden” ingedrukt, wat ervoor zorgde dat de deuren niet direct weer opengingen. Personeel was onderweg om hulp te bieden, maar de klanten waren niet geduldig en besloten om de deur zelf open te trekken en te ontwrichten.

De deuren zijn nog steeds kapot en worden op dit moment gerepareerd. De woordvoerder van McDonald’s laat weten dat ze de gebeurtenissen “ten zeerste betreuren”. Het is onduidelijk wat er precies gebeurd is en waarom de klanten zo ongeduldig waren. Het incident is in ieder geval een les voor zowel McDonald’s als voor de klanten: wanneer de noodknop wordt ingedrukt, is het belangrijk om geduld te hebben en te wachten tot het personeel kan helpen, in plaats van de situatie te verergeren door de deuren open te breken.

Foto & Video: At5