Zwaargewonde Poolse vrouw (57) van ongeluk alsnog overleden

Zwaargewonde Poolse vrouw (57) van ongeluk alsnog overleden

Geplaatst op 3 januari 2023, om 11:23 uur

OUDESLUIS – Maandag 21 November vondt er een ernstig ongeval plaats op de Keinsmerweg met de Grote Sloot in Oudesluis. Bij het ongeluk tussen twee auto’s kwam één van de voertuigen in het water terecht. Twee personen kwamen bij het ongeval om het leven.

Op 21 november rond 06:30 gaat het gruwelijk mis bij een ongeluk op de hoek van de Keinsmerweg met de Grote Sloot. Twee auto’s komen met elkaar in botsing, waarna één van de auto’s in het water terechtkomt. Twee van de vier inzittende overlijden dezelfde dag nog in het ziekenhuis aan hun verwondingen. Ook de andere twee inzittenden van de auto die te water raakte, raakten gewond: een 57-jarige vrouw was zwaargewond, een 51-jarige vrouw lichtgewond.

De 57-jarige zwaargewonde Poolse vrouw is afgelopen 1 december alsnog aan haar verwondingen overleden, laat een woordvoerder van de politie weten. Over de toestand van de 51-jarige lichtgewonde Poolse konden geen verdere mededelingen worden gedaan, meldt NHnieuws.

Toedracht van ongeval
Over de toedracht van het ongeval kon de politie nog geen uitspraken doen. ‘Het onderzoek zit in een afrondende fase en zal op korte termijn naar het Openbaar Ministerie worden gestuurd’. Wel kon de politie mededelen dat de bestuurde van het andere voertuig, een 41-jarige man uit Anna Paulowna, nog altijd als verdachte is aangemerkt.