‘Vermoorde man ligt sinds oudejaarsavond met mes in rug op tuintafel’

‘Vermoorde man ligt sinds oudejaarsavond met mes in rug op tuintafel’

Geplaatst op 3 januari 2023, om 07:20 uur

HOORN – Bij een woning aan de Boedijnhof in Hoorn is maandagmiddag een overleden persoon aangetroffen. In de achtertuin lag vermoedelijk sinds oudejaarsavond het lichaam van een man met een mes in zijn rug, dat meldt Hart van Nederland.

Overburen kunnen hun ogen niet geloven. Vanuit hun woning zien ze een lichaam vlak bij de gevel van het huis. Een andere buurtbewoner is toen gaan kijken en zag in de tuin een kale man over de tafel gebukt liggen met een voorwerp in zijn rug.

De Forensische Opsporing (FO) heeft uitgebreid onderzoek gedaan in de tuin van de woning. De politie wil nog niks kwijt over de zaak, maar volgens buren is de dode man geen bewoner van het pand. Het misdrijf is vermoedelijk tijdens oud en nieuw gepleegd, zo maken omwonenden op uit de vragen die agenten maandagmiddag in de buurt stelt.

Foto’s: Inter Visual Studio / Danielle Rood