Gewapende overval op tankstation

Gewapende overval op tankstation

Geplaatst op 3 januari 2023, om 06:46 uur

ROOSENDAAL – Maandagavond is er een overval gepleegd bij een tankstation aan de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal. Eén verdachte kwam met een vuurwapen de shop binnen.

Rond 22:30 uur vond de overval op het tankstation plaats. Eén verdachte kwam met een vuurwapen de shop binnenlopen, terwijl de andere buiten bleef wachten. In de shop werd een tas gevuld met een onbekende buit, waarna beide verdachten er vandoor gingen. Beide daders zijn rond de 20 jaar, droegen donkere kleding en zijn getint, zo meldt de politie.

Tijdens de overval waren er geen klanten in de shop aanwezig. De politie vraagt mensen die wat gezien hebben of meer weten over de overval zich te melden. Dat kan via telefoonnummer 0800-8844 of anoniem via 0800-7000