Persoon overleden na val van viaduct en aanrijding politieauto

Persoon overleden na val van viaduct en aanrijding politieauto

Geplaatst op 2 januari 2023, om 06:37 uur

ROTTERDAM – Een persoon is maandagochtend overleden door een val van een viaduct en vervolgens een aanrijding met een politieauto op de A20 ter hoogte van Rotterdam Overschie. De persoon is waarschijnlijk gesprongen van het viaduct op de weg. “Het is 99 procent zeker dat het om een suïcidepoging gaat”, laat een woordvoerder van de politie weten.

De politie doet nog onderzoek naar de doodsoorzaak van het slachtoffer. “We voelen ons in dit geval wel genoodzaakt om te melden dat het waarschijnlijk om een suïcide gaat vanwege de ontregeling van het verkeer op de A20 door het incident”, laat de woordvoerder verder weten.

De aanrijding vond plaats rond 05.20 uur. De A20 was tussen knooppunt Terbregseplein en knooppunt Kleinpolderplein afgesloten in de richting van Hoek van Holland vanwege het politieonderzoek. De weg werd rond 08.30 uur weer vrijgegeven.

Heeft u hulp nodig of heeft u gedachten over zelfdoding? Bel dan met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) of kijk op 113.nl.

Door: ANP