Benzinedief blijkt in dieselauto te rijden

Benzinedief blijkt in dieselauto te rijden

Geplaatst op 2 januari 2023, om 07:38 uur

BREDA – Oudjaarsdag is in Breda een benzinedief opgepakt nadat zijn auto stilviel bij het tankstation. De man bleek benzine in zijn dieselauto te hebben gegooid.

Volgens de politie had de man kort voor zijn actie al de aandacht van de medewerkers omdat hij met afgeplakte kentekenplaten het terrein op kwam rijden. Waarschijnlijk had hij een weer daarvoor op dezelfde manier brandstof gestolen bij het tankstation aan de Graaf Hendrik III Laan.

Toen de man weg wilde rijden viel zijn auto stil voor de shop van het tankstation. De man probeerde rennend te vluchten, maar de medewerkers rende achter hem aan. In een nabijgelegen wijk werd de man aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van twee keer diefstal van brandstof en het rijden met afgeplakte kentekenplaten.

Foto: Politie