Jongeman (23) overleden bij ongeluk met carbidschieten

Jongeman (23) overleden bij ongeluk met carbidschieten

Geplaatst op 31 december 2022, om 18:36 uur

DIESSEN – Tijdens het carbidschieten in Diessen is zaterdag aan het eind van de middag een 23-jarige man in levensgevaar geraakt na een zeer ernstig ongeluk tijdens karbietschieten. Dat meldt de politie. Hij overleed later in het ziekenhuis.

Het slachtoffer was niet meer aanspreekbaar en werd in zorgelijke toestand met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Alle hulp mocht niet meer baten en overleed korte tijd later in het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde tijdens het afschieten van carbid. Zo’n 40 mensen waren getuigen en voor hen zal slachtofferhulp worden ingezet. De politie doet verder onderzoek hoe het zo mis heeft kunnen gaan.

Foto’s: 112Brabant.nl