Agent gewond nadat er vuurwerk op hem werd afgeschoten; 17-jarige aangehouden

Agent gewond nadat er vuurwerk op hem werd afgeschoten; 17-jarige aangehouden

Geplaatst op 31 december 2022, om 14:52 uur

SCHIEDAM – Een agent is vrijdagavond tijdens een vuurwerkcontrole op straat gewond geraakt nadat er vuurwerk op hem werd afgeschoten. Een 17-jarige jongen uit Schiedam is aangehouden, meldt de politie zaterdag.

De agent sprak een groepje jongeren aan toen er vanuit een woning aan de Helsingborg in de Kerkbuurt vuurwerk op hen werd afgeschoten. Het vuurwerk raakte alleen de agent, hij kreeg last van een piep in zijn oren en liep een brandwond in zijn nek op. De agent is naar het ziekenhuis gebracht voor zijn verwondingen.

De 17-jarige verdachte is in zijn woning aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau.

Door: ANP