Inbraak bij brandweer, redgereedschap gestolen

Inbraak bij brandweer, redgereedschap gestolen

Geplaatst op 29 december 2022, om 13:01 uur

MUIDEN – In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken bij de brandweerkazerne aan de Weesperweg in Muiden. Hierbij is gereedschap uit de brandweerwagens gestolen.

De brandweer Gooi en Vechtstreek meldt op facebook dat er afgelopen nacht is ingebroken. Hierbij is belangrijk redgereedschap uit de brandweerwagens gestolen die worden ingezet bij verkeersongevallen. De brandweer noemt de diefstal dan ook een ‘brutale en vooral laffe daad’.

De veiligheid van de inwoners in Muiden is op geen enkel moment in gevaar geweest. Door de posten in regio Gooi en Vechtstreek wordt intensief samengewerkt om 24 uur per dag klaar te staan voor mens en dier. De post is daarom direct voorzien van nieuw gereedschap.

Heeft u iets gezien? Of heeft u wellicht een beveiligingscamera waarop beelden te zien zijn van de inbrekers? Neem dan contact op met de Politie in Muiden via 0900-8844.