90-jarige vastgebonden bij woningoverval

90-jarige vastgebonden bij woningoverval

Geplaatst op 29 december 2022, om 11:58 uur

STOLWIJK – Aan de Bovenkerkseweg in Stolwijk heeft in de nacht van woensdag op donderdag een woningoverval plaatsgevonden. De 90-jarige bewoonster is enige tijd vastgebonden geweest. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 3.00 uur werd de bewoonster in haar huis aan de Bovenkerkseweg overvallen door twee mannen. Deze personen hebben het bejaarde slachtoffer vastgebonden en zijn ervandoor gegaan met geld en sieraden. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar meer informatie die het onderzoek kan helpen en komt graag in contact met getuigen. Het incident vond plaats tussen 02.45 en 03.45 uur. De Bovenkerkseweg in Stolwijk is een doodlopende weg, dus het is aannemelijk dat de daders gevlucht zijn in de richting van de dorpskern van Stolwijk. Maakt u gebruik van een deurbelcamera en woont u op of in de omgeving van de Bovenkerkseweg? Neem dan contact op via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.