Vrachtwagen met veevoer omgekanteld, naast de snelweg beland

Vrachtwagen met veevoer omgekanteld, naast de snelweg beland

Geplaatst op 28 december 2022, om 12:05 uur

WILP – Op de A1 is er woensdagochtend een ongeval gebeurd waarbij een vrachtwagen met veevoer is omgekanteld.

De politie, brandweer en ambulance zijn naar de locatie gegaan om hulp te bieden aan de chauffeur van de vrachtwagen. Deze is uit zijn cabine gehaald door de hulpdiensten. Door het ongeval is de weg afgesloten geweest, wat heeft geleid tot een vertraging van ongeveer een half uur.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van het ongeval is en hoe het met de chauffeur is.  Het bergingsbedrijf is zojuist met 2 zware sleepwagens gearriveerd om straks de gekantelde vrachtwagen rechtop te zetten en af te slepen.

Foto’s: Persbureau Heitink