Gewapende overval op ouder echtpaar, man loopt hoofdwond op

Gewapende overval op ouder echtpaar, man loopt hoofdwond op

Geplaatst op 24 december 2022, om 15:49 uur

NIJMEGEN – Een oudere man is zaterdagochtend gewond geraakt tijdens een gewapende woningoverval in Nijmegen. De overval vond plaats in de Professor Asselbergsstraat in de wijk Galgenveld.

Het slachtoffer is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. De dader is te voet gevlucht en wordt beschreven als een man met een lichte huidskleur, tussen de 15 en 20 jaar oud, Nederlands sprekend en ongeveer 1,70 meter lang. Hij was donker gekleed en had een capuchon op.

De politie is nog bezig met het onderzoek en zoekt naar getuigen of mensen die informatie hebben over de woningoverval. Als u iets heeft gezien of weet over deze zaak, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

Foto: Waldie Rutten / Persbureau Heitink