Motief dodelijk steekincident ligt waarschijnlijk in relationele sfeer

Motief dodelijk steekincident ligt waarschijnlijk in relationele sfeer

Geplaatst op 21 december 2022, om 00:32 uur

BEEK – Aan het steekincident in een woning aan de Geverikerstraat in Beek (L) waarbij dinsdagavond een dodelijk slachtoffer te betreuren viel, ligt waarschijnlijk een relationele oorzaak ten grondslag. Dat komt vooralsnog uit het politieonderzoek naar voren.

De melding van het steekincident kwam rond 22.50 uur bij het operationeel centrum van de politie binnen. Hulpdiensten troffen ter plaatse de zwaargewonde bewoner van het pand aan. Reanimatie door ambulancepersoneel mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Kort na het incident kon de politie de verdachte in de omgeving aanhouden. Het betreft een man van29 jaar uit Beek (L).