Bestuurder rijdt loslopend paard dood en raakt gewond

Bestuurder rijdt loslopend paard dood en raakt gewond

Geplaatst op 19 december 2022, om 09:21 uur

BERGENTHEIM – Een man is zondagavond gewond geraakt nadat hij op de N343, Van Roijensweg, bij Bergentheim (Overijssel) een aanrijding kreeg met een loslopend paard. De bestuurder raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Het paard overleefde de botsing niet.

De bestuurder reed nietsvermoedend op de Van Roijensweg toen er plotseling een paard uit het niets voor zijn auto sprong. Het dier was vermoedelijk losgebroken. De klap met het dier was zo hard dat het paard de botsing niet overleefde. De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Het voertuig raakte door de aanrijding flink beschadigd en is door een berger afgesleept. Het paard is met een trekker weggebracht.