Twee personen aangehouden na ophalen drugspakket

Twee personen aangehouden na ophalen drugspakket

Geplaatst op 17 december 2022, om 16:20 uur

BRESKENS– Agenten zijn een onderzoek gestart nadat de bezorgdienst een verdacht pakket had afgeleverd bij een winkel in Breskens. Een 47-jarige man en een 30-jarige vrouw uit Oostburg werden donderdag aangehouden op verdenking van drugshandel.

De medewerker van de afhaal locatie waarschuwde de politie omdat het vermoeden was dat er drugs in het pakket zou zitten. En dat bleek ook zo te zijn. In het pakket zat ruim 5 kilo hennep. Toen een man het pakket kwam afhalen, is hij aangehouden. Later is ook de vrouw gearresteerd. Ze zijn verhoord en na het afleggen van een verklaring mochten ze vrijdag naar huis.

De politie maakt een dossier op dat naar de officier van justitie gaat.