Veiligheidsregio’s: let goed op, druk op ambulance is groot

Veiligheidsregio’s: let goed op, druk op ambulance is groot

Geplaatst op 16 december 2022, om 15:00 uur

HAARLEM – Medewerkers van ambulances hebben het vrijdag heel druk het mensen die gewond raken door valpartijen als gevolg van de gladheid. De Veiligheidsregio’s Kennemerland en Zaanstreek-Waterland roepen mensen daarom op om voorzichtig te zijn. De oproep wordt ook verspreid door de veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

“Hierbij het dringende advies om op te letten met de fiets. Kleine straatjes en gladde stoepen vormen een risico om te vallen. Let goed op als u naar buiten gaat”, melden de Noord-Hollandse veiligheidsregio’s.

In het hele land, met uitzondering van de Waddeneilanden, geldt code geel vanwege de gladheid.

Door: ANP