Vrouw krijgt schrik van haar leven als twee personen naast haar bed staan

Vrouw krijgt schrik van haar leven als twee personen naast haar bed staan

Geplaatst op 14 december 2022, om 17:03 uur

AMSTERDAM – Op maandagochtend is een 34-jarige Amsterdamse door twee mannen overvallen in haar woning aan de Linnaeusparkweg in Amsterdam. Rond 06.30 uur krijgt de bewoonster de schrik van haar leven als ineens twee personen naast haar bed staan. De mannen bedreigen de vrouw en eisen dat zij geld overmaakt. Ook nemen de overvallers persoonlijke bezittingen van het slachtoffer af. Maar dit is nog niet alles, de vrouw moet ook met de mannen mee omdat zij nog meer geld willen.

Looproute
Dan wordt er een behoorlijke route afgelegd. Vanaf de woning lopen de drie via de Hogeweg, Polderweg, Celebesstraat, Bonistraat en het Boniplein en eindigen bij een geldautomaat aan de Sumatrastraat. Hier pint het slachtoffer een geldbedrag en staat dit aan de overvallers af. Hierna gaan de mannen er vandoor.

Signalementen
Het slachtoffer kan haar belagers als volgt omschrijven:

Dader 1;
-Man;
-Licht getinte huidskleur,
-Droeg een donkere joggingsbroek, handschoenen en een mondkapje.

Dader 2;
-Man;
-Forser postuur dan dader 1;
-Donker gekleed.

Getuigen en beelden
De recherche heeft deze woningoverval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Of hebt u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld daarbij het registratienummer BVH nr: 2022265989.