Groepje jongeren gezocht na ernstige mishandeling

Groepje jongeren gezocht na ernstige mishandeling

Geplaatst op 14 december 2022, om 09:30 uur

VENLO – Een 52-jarige man werd in Venlo het slachtoffer van ernstige mishandeling. Op de late avond van vrijdag 26 augustus 2022 sprak hij een groepje jongeren aan en dat kwam hem onverwacht duur te staan.

Het slachtoffer had het Zomerparkfestival bezocht in het Julianapark. Op weg naar huis, ten noorden van Venlo, zag hij aan de Sint Urbanusweg wat jongelui staan bij de oprit van een kennis. Toen de man informeerde wat ze daar moesten, werd hij direct heel agressief benaderd.
De man besloot te vertrekken, maar later werd hij ernstig gewond op straat gevonden. Wat zich in de tussentijd heeft afgespeeld, herinnert het slachtoffer zich niet.

Letsel slachtoffer
De politie is nog op zoek naar twee van de jonge mannen met wie de man die avond een conflict kreeg. U ziet hen op de beelden hieronder. Het 52-jarige slachtoffer liep door het geweld zes gebroken ribben op, een klaplong en een gebroken kaak en sleutelbeen.
Beide verdachten worden rond 20 jaar oud geschat. De langste van de twee had die avond een hoody aan, van het merk Purewhite, met een driehoek achterop. Het duo komt vermoedelijk zelf uit Venlo.

Geef uw tip door
Wie herkent (een van) de jonge mannen op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34