Blokken cocaïne gevonden op achterbank na achtervolging 19-jarige

Blokken cocaïne gevonden op achterbank na achtervolging 19-jarige

Geplaatst op 14 december 2022, om 12:58 uur

BEUNINGEN – In de nacht van maandag op dinsdag is een 19-jarige man uit Rotterdam aangehouden in Beuningen, naar aanleiding van vermoedens van een misdrijf. De man was gesignaleerd in een verwachte auto aan de Schoenaker en toen hij een stopteken kreeg, zag een politieagent dat er handelingen plaatsvonden in het voertuig en had hij het vermoeden dat er iets verstopt werd.

De politie wilde de auto doorzoeken, maar de bestuurder ging er vandoor. Na een korte achtervolging wist de politie het voertuig te laten stoppen op de Trajunussingel in Beuningen. Bij aankomst was de rugzak op de achterbank verdwenen en zat er nog maar één persoon in de auto. De politie doorzocht de auto en vond daarbij inbrekerswerktuig. De 19-jarige bestuurder werd daarom aangehouden.

Even later werd ook de bijrijder van de auto aangetroffen en aangehouden. In zijn rugzak werden twee grote blokken met vermoedelijk cocaïne aangetroffen. De politie gaat verder met het onderzoek naar de verdachten en de vermoedelijke betrokkenheid bij een misdrijf.