Molotovcocktail ontploft voor huizen, buurtbewoners zien vuurbal

Molotovcocktail ontploft voor huizen, buurtbewoners zien vuurbal

Geplaatst op 11 december 2022, om 21:51 uur

OSS – Zondagavond heeft er op de Potgieterstraat in Oss (Brabant) een explosie plaatsgevonden.

Rond 19.00 uur hoorden meerdere mensen een knal en zagen ze een vuurbal voor hun woning. Toen de brandweer arriveerde, was er brand ontstaan bij twee geparkeerde auto’s. Na het blussen van het vuur werden er glasscherven van een fles op straat gevonden en was er een sterke benzinelucht te ruiken. De brandweer heeft metingen in het riool verricht, maar daar werden geen gevaarlijke dampen gevonden.

De oorzaak van het incident is nog onbekend, maar de brandweer vermoedt dat een molotovcocktail vanuit een steegje naar de parkeerplaats is gegooid. Er zijn geen beschadigingen te zien op de auto’s in het donker. Niemand is gewond geraakt tijdens het incident.