(VIDEO UPDATE) Man (25) in levensgevaar na zeer ernstig ongeval

(VIDEO UPDATE) Man (25) in levensgevaar na zeer ernstig ongeval

Geplaatst op 9 december 2022, om 09:00 uur

VARSSEVELD – Bij een zwaar ongeluk op de Aaltenseweg (N318) in Varsseveld is vrijdagochtend iets voor 07.00 uur een jongeman in levensgevaar geraakt. De 25-jarige Varssevelder die de auto bestuurde, is door de klap uit zijn voertuig geslingerd.

De oorzaak van het ongeluk is nog onderzocht, maar volgens de politie is het aannemelijk dat het om een mislukte inhaalactie gaat. De tegemoetkomende vrachtwagen, bestuurd door een 28-jarige Winterswijker, heeft geprobeerd de auto te ontwijken, maar dat is niet gelukt.

De klap was zo hevig dat het slachtoffer uit zijn voertuig werd geslingerd en in het naastgelegen weiland terechtkwam. Hulpdiensten hebben zich over de automobilist ontfermd. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis.

Het verkeer moet rekening houden met overlast, aangezien de N318 volledig is afgesloten tot zeker 11.30 uur.

Foto’s & video: Roland Heitink/Persbureau Heitink