Motorscooter op zijn kop bij ongeluk, jongeman gewond

Motorscooter op zijn kop bij ongeluk, jongeman gewond

Geplaatst op 8 december 2022, om 20:26 uur

LUNTEREN – Op De Lage Valkseweg in Lunteren is donderdagavond rond 19:15 uur een aanrijding gebeurd tussen een auto en een motorscooter. De autorijder wilde de weg opdraaien vanuit een dam en zag de naderende brommer niet op het fietspad. Hierdoor kwam het tot een harde botsing.

De bestuurder van de scooter, een jongeman uit Barneveld, werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De dame in de auto raakte niet gewond. De schade aan beide voertuigen is echter groot.

Agenten zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van de aanrijding. Het is nog onduidelijk wat precies de oorzaak van de botsing is geweest en wie er verantwoordelijk is. Het onderzoek zal hier naar verwachting meer duidelijkheid over geven.

Foto’s: William Harthoorn