Jonge vrouw uit auto geslingerd bij ernstig ongeval

Jonge vrouw uit auto geslingerd bij ernstig ongeval

Geplaatst op 7 december 2022, om 20:11 uur

RHA – Op de Olburgseweg in het Achterhoekse Rha (Gemeente Bronckhorst) is woensdag aan het eind van de middag een jonge vrouw met haar auto frontaal tegen een boom gebotst. De klap was zo heftig dat de vrouw uit haar auto werd geslingerd en ernstig gewond raakte. De politie heeft de weg afgesloten om het ongeluk te onderzoeken.

De hulpdiensten werden om 17.30 uur gealarmeerd. Onder andere een traumahelikopter uit Amsterdam is ingevlogen voor medische assistentie. De precieze toedracht van het ongeluk is nog niet, maar ze raakte met haar auto van de weg en botste frontaal tegen de boom.

De jonge vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De weg is zeker tot 20.00 uur afgesloten.

Foto’s: Roland Heitink