52-Jarige man aangehouden na diefstal van aanhanger

52-Jarige man aangehouden na diefstal van aanhanger

Geplaatst op 7 december 2022, om 09:34 uur

DUIVEN – De politie kreeg donderdag 1 december een melding dat er een aanhanger was gestolen op de parkeerplaats van de Hornbach in Duiven.

Agenten die met de diefstal bezig waren troffen op de Doesburgseweg een voertuig aan met aanhanger zonder verlichting en kenteken. Na een tijdje achter het voertuig te hebben gereden gaven agenten de man een stopteken ter hoogte van Angerlo. Bij de staandehouding bleek het om de aanhanger te gaan die kort daarvoor was gestolen.

Nog meer op zijn kerfstok
Bij het onderzoek kwamen de agenten er achter dat ook de auto met Belgische kenteken mogelijk verduisterd is en dat de man met een geschorst rijbewijs reed. Ook bleek de man geen vast woon- of verblijfplaats te hebben.

De 52-jarige man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het OM zal de strafeis bepalen voor de verdachte.

Foto’s: Politie Zevenaar