Auto rijdt door gevel van supermarkt

Auto rijdt door gevel van supermarkt

Geplaatst op 6 december 2022, om 09:54 uur

MAASTRICHT – Bij een filiaal van supermarktketen Jan Linders aan de Masadastraat in Maastricht is in de nacht van maandag op dinsdag een auto volledig het pand binnen gereden, meldt Hart van Nederland.

Het incident vond rond 03:30 uur plaats. Een auto reed door onbekende oorzaak door het rolluik van de supermarkt en raakte onder andere een stapel winkelmandjes. Na enkele meters kwam de auto tot stilstand.

Geen ramkraak
Bij het incident is niemand gewond geraakt, ook is er niemand bij het voertuig aangetroffen. Volgens de politie gaat het niet om een ramkraak omdat er niets uit de winkel is meegenomen. Wel bleek de auto van diefstal afkomstig te zijn.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Wie tips heeft kan contact opnemen via 0800-6070.