Gewonde man in woning mogelijk neergeschoten, drie personen aangehouden

Gewonde man in woning mogelijk neergeschoten, drie personen aangehouden

Geplaatst op 3 december 2022 18:53 uur | Laatst bijgewerkt op 3 december 2022 18:53

DEN HAAG – Aan de Deimanstraat in Den Haag heeft de politie zaterdagmiddag groot onderzoek plaatsgevonden nadat er eerder deze week een zwaargewonde man werd aangetroffen. Na het incident werden drie personen aangehouden.

In de woning werd donderdagavond rond 23:00 uur een zwaargewonde 29-jarige man aangetroffen. Hij is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk is de man slachtoffer geworden van een schietincident, meldt Omroep West.

Het rechercheteam deed onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden in de woning. Ook wordt onderzocht wat de betrokkenheid is van de drie aangehouden personen. De politie roept getuigen op om zich te melden via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.