(Video update) Zes gewonden bij grote brand appartementencomplex

(Video update) Zes gewonden bij grote brand appartementencomplex

Geplaatst op 2 december 2022, om 05:02 uur

ARNHEM – Op de Millweg in de Arnhemse wijk De Laar heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een brand gewoed in een appartementencomplex. Zes personen raakten gewond, waarvan één ernstig

De brand werd rond 03:30 uur gemeld, waarna er al snel werd opgeschaald door de brandweer. Naast de vele brandweerwagens, werden er ook veel ambulances opgeroepen uit onder andere vier veiligheidsregio’s, de drie regio’s uit Gelderland en ook ambulances uit Brabant, Limburg en Utrecht werden opgeroepen. Ook een traumateam werd ingevlogen.

Gewonden
Zes personen raakten gewond, zo weet de brandweerwoordvoerder te melden. Eén persoon zware brandwonden opgelopen en meerdere mensen last gehad van rookinhalatie. De brandweer heeft in tientallen mensen uit verschillende woningen gehaald. De ontruimde mensen worden opgevangen in sporthal De Laar, aan de Brabantweg.

Brandweerlieden hebben de brand onder controle, zo meldt de woordvoerder om 04:45 uur.

foto’s & video: Roland Heitink / Persbureau Heitink