Slachtoffer flatbrand Arnhem overleden aan haar verwondingen

Slachtoffer flatbrand Arnhem overleden aan haar verwondingen

Geplaatst op 2 december 2022, om 19:54 uur

ARNHEM – De vrouw die vrijdagochtend zwaargewond raakte bij de flatbrand in Arnhem, is aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie vrijdagavond. Het gaat om de bewoonster van het brandende appartement.

De brand werd rond 03:30 uur gemeld op de Millweg in de Arnhemse wijk De Laar, waarna er al snel werd opgeschaald door de brandweer. Naast de vele brandweerwagens, werden er ook veel ambulances opgeroepen uit onder andere vier veiligheidsregio’s, de drie regio’s uit Gelderland en ook ambulances uit Brabant, Limburg en Utrecht werden opgeroepen.

In totaal raakte er zes mensen gewond, waarvan de vrouw met ernstige verwondingen werd overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Daar overleed ze later aan haar verwondingen.