Streefbedrag inzamelingsactie dochters gedode Silvana gehaald

Streefbedrag inzamelingsactie dochters gedode Silvana gehaald

Geplaatst op 29 november 2022, om 19:31 uur

HOOGELOON – Het streefbedrag van 10.000 euro van de inzamelingsactie die was bedoeld voor de dochters van de gedode Silvana Heber is dinsdag behaald. Familieleden van het slachtoffer startten de actie om er zo voor te zorgen dat haar kinderen “een klein beetje ondersteuning krijgen die ze zelf mogen kiezen, zoals een gedenkhoekje of een ander bijzonder aandenken voor hun moeder”.

Het lichaam van Heber werd vorige week gevonden in een bosje bij Half Mijl, niet ver van Veldhoven. Er was enkele dagen volop gezocht naar Silvana, nadat familieleden alarm hadden geslagen omdat ze niet op was komen dagen voor een afspraak.

De 41-jarige ex-vriend van de vrouw zit vast. Hij wordt verdacht van moord. Woensdag wordt de man voorgeleid aan de raadkamer van de rechtbank in Den Bosch, die over het verlengen van zijn voorarrest beslist.