Gemaskerde man dreigt met steekvoorwerp bij overval

Gemaskerde man dreigt met steekvoorwerp bij overval

Geplaatst op 29 november 2022, om 10:06 uur

Amersfoort – Maandagavond werd een winkel aan de Balladelaan in Amersfoort overvallen door een gemaskerde man. Na de overval vluchtte de man vermoedelijk in de richting van de Paladijnenweg, maar werd niet meer aangetroffen.

Rond 19.45 uur werd een medewerkster in de winkel geconfronteerd met de verdachte. Hij bedreigde haar met een steekvoorwerp en ging er met buit vandoor. De dader is vermoedelijk te voet gevlucht door de brandgang achter de woningen aan de Paladijnenweg. De politie onderzoekt de overval.

Van de verdachte is een summier signalement bekend:
• Man, gekleed in een regenpak en over zijn gezicht een groenkleurige bivakmuts.

Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen van de overval of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.